Bejelentés


Fiatal Vállalkozók Egyesülete Ahol a tapasztalat tudássá válik..


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves látogató!

Üdvözöljük honlapunkon!

Reméljük az alábbi ismertetőnkkel széleskörű információval tudunk szolgálni egyesületünk célja és működése kapcsán.

Egyesületünk Jász-Nagykun-Szolnok megyei vállalkozók összefogásával jött létre. Célja, hogy egyfajta gazdaságfejlesztő, ösztönző és támogató rendszert szervezzen és hozzon létre. Feladatunknak érezzük, hogy tapasztalatainkat megosszuk azokkal a leendő munkavállalókkal, vállalkozókkal akik napjainkban még részben céltalanul az iskola padjait koptatják. Tapasztalt kollégáink, vállalkozóink megszerzett gyakorlati tapasztalatait osztjuk meg a jövő nemzedékével. Ezt természetesen az intézmény vezetőivel, összefogásban a kamarával és a gazdaságfejlesztő intézményekkel egyeztetve kívánjuk működtetni.

Természetesen itt nem állunk meg. Programunk a fiatalok felkészítésén és tájékoztatásán túl a már szakmával rendelkező fiataloknak a pályán való eligazodásban, jogi, szakmai ügyekben nyújtunk segítséget, források és pályázatok útmutatóival támogatjuk gazdaságunk újabb szereplőit. Ezen túl az egyesület tagjai közé várjuk mindazon vállalkozókat, aki csatlakozni kívánnak egy olyan társasághoz ahol a kapcsolatok és tapasztalatok megosztásával egy hatékony jövőt teremthetünk fiataljainkkal karöltve.


Üdvözlettel: Nedbalek Csaba elnök

Szolnok, 2010-02-26

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!